KJØTTKAKER: Skal det være grove eller fine? Tilbehøret er alltid ertestuing og kokte poteter.
KJØTTKAKER: Skal det være grove eller fine? Tilbehøret er alltid ertestuing og kokte poteter.
Foto: Ole Martin Wold

Ble mangemillionær på kjøttkaker og brun saus

Han startet med en kafe i et veikryss på Dombås. I dag driver Øyvind Frich servering og overnatting på 10 steder, med en omsetning på 120 millioner kroner. Men det er fortsatt kjøttkakene som selger mest.
Bli abonnent for å lese videre.
Er du abonnent?
Prøv 1 måned for 1 krone
Les Dine Penger digitalt

Alt innhold på dinepenger.no.
Avslutt når som helst.

Prøv 1 måned for 1 krone

Ordinærpris kr 69,- pr. mnd.

Digitalt hver dag og magasinet levert hjem

Alt innhold på dinepenger.no.
+ magasinet levert hjem 11 ganger i året.

Prøv 1 måned for 1 krone

Ordinærpris kr 79,- pr. mnd.